Aften menu fra kl. 17:00 - 21:00
DESSERTER BØDKERGÅRDENS RABARBER TRIFILI Frisk rabarberkompot – Havrecrumble – Mascarponecreme – Jernurtstøv 89,- CITRONFROMAGE Citronfromage – Sukkersyltet citronskal – Mandler – Pavlova – Jernurtstøv 99,- DEN SPRØDE OST Friteret camembert – Solbærkompot – Smørristet maltbrød – Syltede rødløg – Saltede mandler 89,-
Book bord her Book bord her
FORRETTER ASPARGES & REJER Håndpillede rejer - Citron – Hvide asparges – Frissé salat Ørredrogn – Maltcrumble – Urtesalat 119,- RÅT MEN GODT Carpaccio af inderlår vendt i purløgsstøv – Ramsløgsmayo – Maltcroutoner vendt i brunet smør – Mandelolie – Vesterhavsost 109,- RØRT LAKS MØDER FORÅR Rørt lakseriette med urter – Agurk – Rugknas – Syltede tomater 109,- HOVEDRETTER BØF BEARNAISE Marmoreret & kornfodret okse rib-eye – Grillede grønne asparges – Sprøde fritter – Ramsløgsbearnaise 200g 289,- 300g 329,- BØDKERGÅRDENS VERSION AF ÆBLEFLÆSK Braiseret svinebryst – Æblechutney – Persillepuré – Æblesauce – Sprød persillerod 239,- DRENGENE HAR FÅET FORÅRSKULLER Rimmet & stegt kuller – Sauce Nage – Gulerodscreme – Brændt gulerod – Gulerodscrudité – Saltede mandler 249,-