Aften menu fra kl. 17:00 - 21:00
DESSERTER
BØDKERGÅRDENS RABARBER TRIFILI
Frisk rabarberkompot – Havrecrumble –
Mascarponecreme – Jernurtstøv 89,-
CITRONFROMAGE
Citronfromage – Sukkersyltet citronskal –
Mandler – Pavlova – Jernurtstøv 99,-
DEN SPRØDE OST
Friteret camembert – Solbærkompot –
Smørristet maltbrød – Syltede rødløg –
Saltede mandler
89,-
FORRETTER
ASPARGES & REJER
Håndpillede rejer - Citron – Hvide asparges –
Frissé salat Ørredrogn – Maltcrumble –
Urtesalat
119,-
RÅT MEN GODT
Carpaccio af inderlår vendt i purløgsstøv –
Ramsløgsmayo – Maltcroutoner vendt i brunet
smør – Mandelolie – Vesterhavsost 109,-
RØRT LAKS MØDER FORÅR
Rørt lakseriette med urter – Agurk – Rugknas –
Syltede tomater 109,-
HOVEDRETTER
BØF BEARNAISE
Marmoreret & kornfodret okse rib-eye –
Grillede grønne asparges – Sprøde fritter –
Ramsløgsbearnaise
200g 289,-
300g 329,-
BØDKERGÅRDENS VERSION AF ÆBLEFLÆSK
Braiseret svinebryst – Æblechutney –
Persillepuré – Æblesauce – Sprød persillerod
239,-
DRENGENE HAR FÅET FORÅRSKULLER
Rimmet & stegt kuller – Sauce Nage –
Gulerodscreme – Brændt gulerod –
Gulerodscrudité – Saltede mandler
249,-