│ Tirs – Tors 11:30 – 16:30. Fre – Lør 11:30 – 22:00. Søn 11:30 – 16:30.│
Fredag & Lørdag aften
Klokken 17.30 – 20.00
Vi anbefaler 3-4 retter pr person
75, – pr pers.
MALTBRØD – Pisket citron & brunet smør
SVINEKROKET – Fermenteret hvidløg – Chili
KRUSTADE – Saltet skinke – Trøffel
CAVIAR 10g – Løg – Pisket creme 38% – Brød 199, –
ASPARGES – Rejer – Asparges mayo – Rugbrød – Vesterhavsost 75, –
LAKSEN – Syltede rødløg – Friskost. – Agurk – Krydderurter – Rugbrød 75, –
TORSKEN – Bisque – Basilikumsolie – Syltede gulerødder 95, –
TATAREN – Friteret kapers – Ramsløgs mayo – Kartoffel chips – Syltede rødløg 95, –
CULOTTE AF KALV – Broccolini – Vesterhavsost – Bordelaise – Friske Brombær 175, –
NAKKEFILET AF GRIS – Fermenteret hvidløg – Bagt pastinak – Sauce på æble 165, –
HELLEFYLDER – Stegt kål – Røgede muslinger – Musling fumé – Ribs 185, –
VESTERHAVSFRITTER – Trøffel creme – Vesterhavsost – Piment 55, –
CÆSARSALATEN – Hvidløgsdressing – Sprødt brød – Ost 40, –
POMMES RISOLÉES – Stegte kartofler – Purløg 35, –
RABARBER – Macarpone – Vanilje – Knas 85, –
MAZARIN – Citron gel – Hvidchokolade – Creme fraiche is – Marineret æbler 95, –
CAMEMBERT – Pærer kompot – Mandler – Syltede rødløg – Brød 95, –
FISKEFILLET – Pommes fritter – Remoulade – Grønt 80, –
FRIKADELLER – Pommes fritter – Ketchup – Grønt 80, –
Book bord