Aftenmenu

Klokken 17.30 – 20.00

Forretter

KOLD RØGET LAKS

Rygeost crème – Glaskål – Rugbrødschips – Purløgsmayo
99,-

RØRT TATAR

Estragon creme – Syltet skoleagurk – Kapers – Kartoffel chips
99,-

Jomfruhummer

Kartoffelskum – Sure æbler – Hasselnødder – Purløg
119,-

GRILLET TUN

Sesam – Teriyaki – Syltet chili – Agurk
110,-

Hovedretter

KALVETYKSTEG

Ærtecreme – Ærter – Fennikel – Asparges – Sauce Bordelaise – Røget marv – Kartofler
249,-

FRITERET KULLER

Rå marineret spidskål – Purløgssauce – Kartofler
249,-

WIENERBASSEN

Paneret kalvefilet – Benfri sild – Frisk Peberrod – Friterede kapers – Ærtecreme – Citron gel – Peberrodssauce – Kartofler
249,-

SORTFODS IBERICO GRIS

Fermenteret hvidløg – Bagt gulerod – Gulerods puré – Sauce nage – Kartofler
269,-

Ost

FRITERET CAMEMBERT

Solbær – Mandler – Rødløg – Ristet brød
75,-

3 slags Arla Unika oste

Kompot – Surt – Knækbrød
85,-

Dessert

Mørk chokolademousse

Jordbær – Marenges – Hyldeblomst gele – Sable
85,-

Sprød tærte

Sommerbær – Citron gel – Vanilje creme
75,-

Der tages forbehold for ændring af menu og priser. Har du allergener, bedes du venligst kontakte personalet

Book bord

9390 9177