Vores aftenmenu hos Restaurant Bødkergården

Aftenmenu

Klokken 17.30 – 20.00

Forretter

RØRT TATAR

Syltede sennepskorn – Estragon emulsion – Skalotteløg – Peberrod – Chips af persillerod
105,-

MARMORERET TORSK

Blomkålspure – Blomkåls crudite – Hasselnødder – Reduceret fløde
105,-

SKAGENSKINKE

Tomatmiso pure – Semidried tomat – Gule tomater – Salturt – Tomatsne – Friteret gedeost
105,-

Hovedretter

Alle hovedretter serveres med kartofler a part

KALVECULOTTE

Persillerodscreme – Bagt persillerod – Persillerodschips – Sauce supreme – Balsamico løg
269,-

SVINEFILET I URTERASP

Gulerodscreme – Bagt gulerod – Syltede kantareller – Røget Blanquette sauce – Croquette på svin
259,-

TORSK

Bagte jordskokker – Jordskokkepure – Æbler – Hasselnødder – Muslingsauce
269,-

PANERET KALVEFILET

Friteret kapers – Ærtecreme – Citrongelé – Sild – Peberrodssauce
259,-

Ost

3 slags Arla Unika oste

Kompot – Knækbrød
85,-

Dessert

BANANKAGE

Vaniljeis med hasselnødder – Mælkechokolademousse – Crumble
85,-

ÆBLEGRØD

Havreknas – Creme anglaise – Mælkeskum – Jernurt
75,-

Der tages forbehold for ændring af menu og priser. Har du allergener, bedes du venligst kontakte personalet

Book bord

9390 9177