│ Tir – Lør kl. 11 – 21.00 │ Søn kl. 11 – 16.30 │ Køkkenet lukker 1 time før luk.
Klokken 17.30 – 20.00
Syltede sennepskorn – Estragon emulsion – Skalotteløg – Peberrod – Chips af persillerod 105,-
Blomkålspure – Blomkåls crudite – Hasselnødder – Reduceret fløde 105,-
Tomatmiso pure – Semidried tomat – Gule tomater – Salturt – Tomatsne – Friteret gedeost 105,-
Alle hovedretter serveres med kartofler a part
Persillerodscreme – Bagt persillerod – Persillerodschips – Sauce supreme – Balsamico løg 269,-
Gulerodscreme – Bagt gulerod – Syltede kantareller – Røget Blanquette sauce – Croquette på svin 259,-
Bagte jordskokker – Jordskokkepure – Æbler – Hasselnødder – Muslingsauce 269,-
Friteret kapers – Ærtecreme – Citrongelé – Sild – Peberrodssauce 259,-
Kompot – Knækbrød 85,-
Vaniljeis med hasselnødder – Mælkechokolademousse – Crumble 85,-
Havreknas – Creme anglaise – Mælkeskum – Jernurt 75,-
Der tages forbehold for ændring af menu og priser. Har du allergener, bedes du venligst kontakte personalet
Book bord