Vores aftenmenu hos Restaurant Bødkergården

Aftenmenu

A LA CARTE

Fredag & Lørdag aften

Klokken 17.30 – 20.00

Vi anbefaler 3-4 retter pr person

SNACKEN

75, – pr pers.

MALTBRØD – Pisket citron & brunet smør

SVINEKROKET – Fermenteret hvidløg – Chili

KRUSTADE – Saltet skinke – Trøffel

AFTEN A LA CARTE

CAVIAR 10g – Løg – Pisket creme 38% – Brød 199, –

ASPARGES – Rejer – Asparges mayo – Rugbrød – Vesterhavsost 75, –

LAKSEN – Syltede rødløg – Friskost. – Agurk – Krydderurter – Rugbrød 75, –

TORSKEN – Bisque – Basilikumsolie – Syltede gulerødder 95, –

TATAREN – Friteret kapers – Ramsløgs mayo – Kartoffel chips – Syltede rødløg 95, –

CULOTTE AF KALV – Broccolini – Vesterhavsost – Bordelaise – Friske Brombær 175, –

NAKKEFILET AF GRIS – Fermenteret hvidløg – Bagt pastinak – Sauce på æble 165, –

HELLEFYLDER – Stegt kål – Røgede muslinger – Musling fumé – Ribs 185, –

SIDES

VESTERHAVSFRITTER – Trøffel creme – Vesterhavsost – Piment 55, –

CÆSARSALATEN – Hvidløgsdressing – Sprødt brød – Ost 40, –

POMMES RISOLÉES – Stegte kartofler – Purløg 35, –

OST & SØDT

RABARBER – Macarpone – Vanilje – Knas 85, –

MAZARIN – Citron gel – Hvidchokolade – Creme fraiche is – Marineret æbler 95, –

CAMEMBERT – Pærer kompot – Mandler – Syltede rødløg – Brød 95, –

BØRNERETTER

FISKEFILLET – Pommes fritter – Remoulade – Grønt 80, –

FRIKADELLER – Pommes fritter – Ketchup – Grønt 80, –

Book bord

9390 9177