│ Tir – Lør kl. 11 – 21.00 │ Søn kl. 11 – 16.30 │ Køkkenet lukker 1 time før luk.
Pocheret torsk toppet med en cremet blomkålspure, syltet blomkål og ristede hasselnødder
Sprød risotto med cremet ost & trøffel på en bund af røget mayo samt krydderurter
Varmrøget laks toppet med urtemayo, syltet rødløg samt pyntet med krydderurter
Spidskålssalat vendt i en sennep & honning-vinaigrette, agurk, æbler & saltet mandler
Oksecuvette stegt over 16 timer, vendt i timian & hvidløgsolie
Stegt kylling vendt i sennepssauce & cornflakes
Kogte kartofler vendt i smør & hakket persille
Supreme sauce
Cremet chokoladekage med saltet karamel, cookie crumble samt en syrlig æblegel
Inkluderer hjemmebagt brød samt pisket smør
Book bord