│ Tir – Lør kl. 11 – 21.00 │ Søn kl. 11 – 16.30 │ Køkkenet lukker 1 time før luk.
Serveres fra 11.30 til 15.30
Sildebordet med 2 slags sild – rødløg – fedt med løg – kapers
Hønsesalat rørt med ærtecreme & fermenteret hvidløg – bacon
Cremet æggesalat med friske æbler, karry og purløg
Broccolisalat vendt med balsamicocreme – sure æbler – rosiner – rødløg – Vesterhavsost
Cremet purløgskartoffelsalat med syltede rødløg
Varmrøget laks – Dijonmayo – syltede tomater – fennikel
Rejer vendt i citrongel – purløgsemulsion – kogte æg – syltet grønt
Bødkergårdens maltbrød & rugbrød med pisket smør
Sprøde rødspættefilleter med remoulade & citron
Puffet benskinke med glaseringssauce
Langtidsstegt kalvecuvette med timian & hvidløg samt pisket bearnaise
Lun leverpostej med ristede svampe
Lune deller med hjemmelavet rødkål
Cremet chokoladekage toppet med vaniljecreme
Ostebord med 2 slags oste & tilbehør
Æblekage med havrecrumble & flødeskum
Filterkaffe & the
Serveres kun 31.marts og 1.april – 1. & 2. påskedag
Vi tager forbehold for ændringer af menuen på buffeten.
Få også mad ud af huset, når du skal have unikke retter med velkendte smage, som du ikke finder på andre spisesteder i Frederiksværk.
Book bord