Vores buffet hos Restaurant Bødkergaarden

Bødkergårdens Store Påskebuffet

Serveres fra 11.30 til 15.30

Det kolde

Sildebordet med 2 slags sild – rødløg – fedt med løg – kapers

Hønsesalat rørt med ærtecreme & fermenteret hvidløg – bacon

Cremet æggesalat med friske æbler, karry og purløg

Broccolisalat vendt med balsamicocreme – sure æbler – rosiner – rødløg – Vesterhavsost

Cremet purløgskartoffelsalat med syltede rødløg

Varmrøget laks – Dijonmayo – syltede tomater – fennikel

Rejer vendt i citrongel – purløgsemulsion – kogte æg – syltet grønt

Bødkergårdens maltbrød & rugbrød med pisket smør

Det lune

Sprøde rødspættefilleter med remoulade & citron

Puffet benskinke med glaseringssauce

Langtidsstegt kalvecuvette med timian & hvidløg samt pisket bearnaise

Lun leverpostej med ristede svampe

Lune deller med hjemmelavet rødkål

Det søde

Cremet chokoladekage toppet med vaniljecreme

Ostebord med 2 slags oste & tilbehør

Æblekage med havrecrumble & flødeskum

Filterkaffe & the

299,- pr person – Børn under 10 1/2 pris

Serveres kun 31.marts og 1.april – 1. & 2. påskedag

Vi tager forbehold for ændringer af menuen på buffeten.

Få også mad ud af huset, når du skal have unikke retter med velkendte smage, som du ikke finder på andre spisesteder i Frederiksværk.

Book bord

9390 9177