Søndagsbuffet hos Restaurant Bødkergaarden

Bødkergårdens store søndagsbord

Alle søndage fra klokken 11.30 – 15.30

Det kolde

Køkkenchefens 2 sild – Fedt – Rødløg – Kapers

Citronvendte rejer – Purløgscreme – Kogte æg

Vamerøget laks – Syltede rødløg – Urtemayo – Krydderurter

Pocheret hvid fisk – Basilikumspesto – Saltede nødder

Cremet hønsesalat a lá Bødkergården

Tomat salat med rå løg – balsamico

Hjemmerørt kartoffelsalat – Forårsløg – Grønt

Hjemmebagt brød samt smør

Det lune

Langtidsstegt cuvette vendt i timian & hvidløg med pisket bearnaise

Puffet benskinke med glasringssauce

Mormors frikadeller

Sprøde hjemmepanerede rødspætter – Serveret med remoulade & citron

Ristet kartofler – Krydderurter

Desserter & ostebord

Køkkenchefens kage toppet med creme

3 slags – Kompot – Cornichoner – Kiks – Nødder

Sæsonens grød med creme & sprødt

279,-

 

Der tages forbehold for ændring af menu og priser

Book bord

9390 9177