│ Tir – Lør kl. 11 – 21.00 │ Søn kl. 11 – 16.30 │ Køkkenet lukker 1 time før luk.
Alle søndage fra klokken 11.30 – 15.30
Køkkenchefens 2 sild – Fedt – Rødløg – Kapers
Citronvendte rejer – Purløgscreme – Kogte æg
Vamerøget laks – Syltede rødløg – Urtemayo – Krydderurter
Pocheret hvid fisk – Basilikumspesto – Saltede nødder
Cremet hønsesalat a lá Bødkergården
Tomat salat med rå løg – balsamico
Hjemmerørt kartoffelsalat – Forårsløg – Grønt
Hjemmebagt brød samt smør
Langtidsstegt cuvette vendt i timian & hvidløg med pisket bearnaise
Puffet benskinke med glasringssauce
Mormors frikadeller
Sprøde hjemmepanerede rødspætter – Serveret med remoulade & citron
Ristet kartofler – Krydderurter
Køkkenchefens kage toppet med creme
3 slags – Kompot – Cornichoner – Kiks – Nødder
Sæsonens grød med creme & sprødt
Der tages forbehold for ændring af menu og priser
Book bord