Søndagsbuffet hos Restaurant Bødkergaarden

3 retters menu

Forret

Hjemmebagt brød & pisket smør

Røget kammuslinger med bisque, basilikumsolie & gulerødder (+ 25, -)

eller

Lakserillette rørt med krydderurter, rødløg, citron, agurk & friskost samt sprødt brød

Hovedret

Kalveculotte med pommes fondant, gulerodscreme, brombær, fennikelsalat med purløg & bordelaise

eller

Bagt torsk med sellericreme, bagt selleri, æbler & muslinge fumé med ribs

Dessert

Mazarinkage med citrongel, brændt hvidchokolade, is på creme fraiche 38% & syltede æbler (+ 25, -)

eller

Rabarbergrød med havrecrumble & vanilje/mascarpone creme med citron

319, –

Tilkøb af sides til hovedret

Sprøde fritter med revet Vesterhavsost & piment (+ 35, -)

Pommes risolées med purløg & brunet smør (+ 25, -)

Hjertesalat vendt med hvidløgsdressing, sprødt brød, syltede rødløg & revet Vesterhavsost (+ 35, -)

Book bord

9390 9177