Søndagsbuffet hos Restaurant Bødkergaarden

Menuer

Forretter

( alt er forslag )

 

Rørt Lakseriette vendt med flødeost, massere af krydderurter, fennikel crudite, rugknas, syltede cherrytomater

Tatar vendt i en æggeblommecreme, estragon creme, syltede rødløg, tørret estragon vendt i eddikepulver, persillerods chips

Tørret skinke, tomat/miso pure, syltede cherrytomater, grønne tomater, rimet tomater, confiteret tomater, friteret gedeost, sne på tomat og skinke

Hovedretter

 

Okseculotte, glaseret rødbeder vendt i solbær støv, rødbede pure, friteret polenta vendt med estragon og flødeost, syltede perleløg, okse demi glace

Pocheret laks – bagt selleri – selleri creme – sure æbler – hasselnødder – cremet citron sauce skilt med purløg

Desserter

Æblekage – æblegrød kogt på røde æbler vendt med sure æbler – havreknas – creme anglaise – mælkeskum – Jernurt støv

Cremet chokoladekage – blåbær gele – crumble – Salt karamel – Syrlig æblesorbet

Æble-Mazarin kage – citron gele – brændt hvid chokolade –  sukker syltede sure æbler – Creme fraiche is med vanilje

Book bord

9390 9177