│ Sæson lukket indtil Marts │For kontakt henvendes der til e-mail
( alt er forslag )
Rørt Lakseriette vendt med flødeost, massere af krydderurter, fennikel crudite, rugknas, syltede cherrytomater
Tatar vendt i en æggeblommecreme, estragon creme, syltede rødløg, tørret estragon vendt i eddikepulver, persillerods chips
Tørret skinke, tomat/miso pure, syltede cherrytomater, grønne tomater, rimet tomater, confiteret tomater, friteret gedeost, sne på tomat og skinke
Okseculotte, glaseret rødbeder vendt i solbær støv, rødbede pure, friteret polenta vendt med estragon og flødeost, syltede perleløg, okse demi glace
Pocheret laks – bagt selleri – selleri creme – sure æbler – hasselnødder – cremet citron sauce skilt med purløg
Æblekage – æblegrød kogt på røde æbler vendt med sure æbler – havreknas – creme anglaise – mælkeskum – Jernurt støv
Cremet chokoladekage – blåbær gele – crumble – Salt karamel – Syrlig æblesorbet
Æble-Mazarin kage – citron gele – brændt hvid chokolade – sukker syltede sure æbler – Creme fraiche is med vanilje
Book bord