Restauranten er lukket fra kl 17:00
Tirsdag – Lørdag
Klokken 17.30 – 20.00
Tre forskellige snacks. Skal vælges af hele bordet. 75,- pr. person
Arancini · Trøffel creme Cheesetop · Hummer – Syltet chili – Chili mayo Krustade · Tun tatar – Avocado creme – Olivenolie
KOLDRØGET LAKS – Dild mayo – Syltede rødløg – Tomat chips – Tørret æble 95,-
LUFTTØRRET SKINKE – Tomat/miso creme – Tomater – Friteret gedeost 95, –
TATAREN – Estragon mayo – Ristet løg – Syltede rødløg 95,-
RIBEYE FRA URUGUAY 250g – Sprøde fritter – Pisket Bearnaise 329,-
WEINERBASSEN – Ærtecreme – Sild – Citron gel – Kapers – Peberrod sauce 279, –
FRITERET KULLER- Spidskål – Citronsauce – Purløg – Fennikel 289,-
SYRLIG ÆBLEKOMPOT – Mælkeskum – Vanilje – Havreknas 85, –
MAZARINKAGE – Ribs gel – Saltkaramel – Kamille sorbet 95, –
CAMEMBERT – Solbær kompot – Saltet mandler – Syltede rødløg – Brød 95, –
Fiskefilet · Pommes fritter – Remoulade – Grønt 80,- Frikadeller · Pommes fritter – Ketchup – Grønt 80,-
Book bord